Včelákovští volejbalisté na začátku jarní části soutěže dvakrát prohráli, ale další dva zápasy po vynikajících výkonech vyhráli. Nejdříve zvítězili v Nasavrkách, zápas byl velmi vyrovnaný a naši ho i přes nepřízeň pana rozhodčího dotáhli do vítězného konce. Jejich výkon vygradoval v dalším utkaní . Byl to jeden z nejlepších zápasů, který  borci ze Včelákova předvedli před domácím publikem za poslední dobu. Včelákovští fandové fantastickým výkonem  hnali naše družstvo až do rozhodujícího pátého setu. To se jim na hřišti odvděčilo výbornou hrou a celkovým vítězstvím v tomto zápase. Proti družstvu ze Slatiňan jsme opět nehráli špatně, dokonce v každém setu jsme vedli, ale družstvo ze Slatiňan ukázalo svoji sílu, hlavně v útoku na síti.

Výsledky zápasů:

  1. kolo (25. 5.):  Nasavrky – Včelákov 2:3

sestava: M. Půlpán, Jan Půlpán, J. Dachovský, M. Červinka, I. Chvojka, L. Šámal, O. Doležal, J. Šťulík

  1. kolo (5.6.): Včelákov – H. Městec 3:2

sestava: M. Půlpán, Jan Půlpán, J. Dachovský, M. Červinka, L. Šámal, O. Doležal, I. Chvojka, P. Novák (nováček), J. Šťulík (nenastoupil)

  1. kolo: (8.6.): Včelákov – Slatiňany 0:3

sestava: M. Půlpán, Jan Půlpán, J. Dachovský, M. Červinka, L. Šámal, O. Doležal,  P. Novák (nováček), J. Šťulík (nenastoupil)

V pátek 15. 6. se budou hrát dva zápasy proti Proseči a opět před domácím publikem (odložený zápas 10. kola a poslední zápas jara). Začátek utkání je v 17:00.