V neděli 23. 7. 2017  na Včelákově proběhla tradiční pouť, která se každoročně koná první neděli po 22. červenci. Nedělní pouti předcházela páteční pouťová zábava a sobotní sportovní odpoledne ženatých proti svobodným. V pátek 21. 7. 2017  se konala pouťová zábava, kterou opět pořádala ČHJ Včelákov. Sportovní areál v Sušidlech patřil skupině Kodex rock. V příjemném počasí zábavu navštívilo přibližně 130 návštěvníků, kteří si užívali vydařenou akci až do ranních hodin. 

V sobotu se konalo sportovní odpoledne. Po vydatném odpočinku a sobotním obědě se včelákovští sportovci sešli v Sušidlech, kde se hrál od 14:00 volejbal a od 16:00 pouťový fotbálek. Sice to nevypadá, ale volejbalový zápas byl velmi vyrovnaný a rozhodla ho lepší hra mladíků na síti. Zato fotbálek byl jednoznačnou záležitostí pro ženáče a mladíky nezachránila ani vymyšlená penalta, ani deštivá přestávka. Pochvala patří všem pořadatelům, hráčům a všem příznivcům dobré zábavy, kteří přišli do Sušidel podpořit dobrou věc. Neděle patřila tradiční pouti na Včelákově. Výsledky a účast:
Volejbal: svobodní : ženatí – 3 : 0 (25:21,31:29,25:21)
svobodní: V. Vašek, J. Dachovský, J. Vašek, J. Šťulík, R. Kašpar, M. Suchánek
ženatí: Jan Půlpán, L. Šámal, M. Červinka, O. Janáček, O. Doležal, R. Pacetti
rozhodčí: V. Vacek
Fotbálek: svobodní : ženatí – 2 : 8, tradiční penalty 5 : 10
střelci:
R. Louvar, M. Suchánek – J. Beran 3, L. Slanina, L. Slanina, J. Půlpán – 2, J. Coufal

svobodní :  V. Vašek –  R. Kašpar, L. Doležal, R. Louvar, V. Kyzlík, J. Vašek, F. Sýkora, J. Horník, V. Horník, V. Vacek, M. Suchánek, M. Suchý
ženatí: O. Doležal –  L. Slanina, R. Pacetti, L. Slanina, J. Beran, J. Půlpán, J. Coufal, J. Vašek, M. Kašpar
rozhodčí: M. Pacetti             (R. Pacetti)